RookstopCentrale - Expert Stoppen Met Roken Sinds 2012

Stop Nu Met Roken

of je komt

GRATIS terug!

 • Wat je ook al geprobeerd hebt, het was altijd maar tijdelijk?

 • Begin je je vertrouwen te verliezen dat het ooit gaat lukken?

 • Sta je soms op met het voornemen: "vandaag stop ik", om dan even later er alweer één op te steken?

 • Rook je soms zelfs zonder dat je het zelf doorhebt?


Kortom: wordt het hoog tijd om de best mogelijke hulp in te schakelen?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat niet alle rookstopmethoden even succesvol zijn.

 

Ironisch genoeg is de populairste methode ook de minst succesvolle: het "stoppen op karakter", wat maar in 5,5% van de gevallen succes oplevert.

 

De succesvolste methode, na ziekenhuisopname door een hartaanval, blijkt met hypnose te zijn. Nee, hypnose is geen hocus-pocus of bijgeloof. De hypnose die je in films ziet, is pure fictie. Hypnoseshows zijn dan weer spectaculair, maar ook weer helemaal anders dan hypnose in een therapeutische praktijk.

Hypnose is een bewustzijnstoestand waarin je vatbaarder bent voor suggestie. Het is een combinatie van sterke focus (concentratie) en inleving in een idee/situatie (zoals wanneer je droomt of dagdroomt). Heel alledaags eigenlijk.

 

Voor rookstop gebruiken we hypnose als een sterk hulpmiddel om in je hoofd die "klik" te maken die je nodig hebt om de sigaret écht los te laten. Alsof je mentaal een knop omschakelt: van roker naar niet-roker.

Dat gaat trouwens veel sneller dan je denkt. Je moet wél echt gemotiveerd zijn, want, ondanks wat Hollywood je wil doen geloven, is hypnose géén dwangmiddel waarmee je mensen dingen kunt laten doen tegen hun wil in.

 

Ben je wél klaar om die knop om te schakelen, dan is hypnose het beste hulpmiddel om dat ook werkelijk te doen. En dan kan ik jou uitstekend helpen, want rookstop met hypnose is al sinds 2012 mijn specialiteit.

Hoe gaat dat in zijn werk?

 • Eerst maak je een afspraak. Dat kan gewoon hier, op deze site. Je kiest in mijn agenda een tijdstip uit dat jou past. Dat kan misschien al vandaag of morgen zijn.

 • Je vult ook online een formulier in met enkele vragen over jouw rookgewoonten en wat het voor jou moeilijk maakt om te stoppen.

 • Op de afspraak hebben we eerst een intakegesprek, en doen dan meteen de hypnose.

 • Als je gemotiveerd bent en je mijn instructies en aanwijzingen goed opvolgt tijdens de sessie, dan maak je de hoogste kans om als niet-roker weer naar buiten te gaan.

 • Na je sessie krijg je nog dagelijks e-mails met handige tips en aanmoediging. 

 • Als bonus krijg je ook een 30-dagen-kalender om je vooruitgang bij te houden. 

 • Je kan ook altijd nog bij mij terecht als je vragen hebt.


Een rookstopsessie bedraagt toch maar €149.

(dat zijn ongeveer 21 pakjes sigaretten...)

Die investering heb je er dus algauw weer uit. En opnieuw... en opnieuw...

De praktijk is in Zepperen (Sint-Truiden), ongeveer een kwartiertje van Hasselt.

Je kan ook kiezen voor een sessie via videogesprek, dat werkt even goed en dan hoef je zelfs je huis niet uit..."En dan ben ik gegarandeerd van de sigaret af?"

100% garantie kan niemand je geven. Niemand. Want het resultaat hangt vooral van jou af.

 

Maar ik geef je wel 14 dagen herkansingsgarantie (en die periode kan je verlengen, als je wilt). Dat wil zeggen: als je binnen de 14 dagen hervalt, kan je gratis een keer terugkomen. Dat is absoluut uniek in België!

 

Wat ik natuurlijk ook garandeer, is dat ik mij volledig inzet om jou te helpen te stoppen. Ik doe mijn deel van het werk. Ik luister naar jouw moeilijkheden om te stoppen en alles wat je mij vertelt over je rookgewoonten. Ik begeleid jou om in hypnose te gaan, en geef jou tijdens die hypnose tal van hypnotische suggesties, zoals dat dan heet, om de sigaret los te laten, de knop om te schakelen en je rookgewoonte af te sluiten.

 

En jij moet ook jouw deel doen: je door mij laten (bege-)leiden, en mijn instructies en aanwijzingen nauwgezet opvolgen. Vergelijk het met een GPS: die vertelt jou stap voor stap wat je moet doen om op je bestemming te geraken, maar het is aan jou om die instructies ook uit te voeren.

 

Met mijn professionele begeleiding en jouw motivatie en inzet, lukt het!

"Wat als ik dan herval?"

Na een eventueel herval is het altijd mogelijk om opnieuw hypnose te gebruiken -- als je zeker bent dat je klaar bent om de stap te zetten. Je hebt sowieso de periode van 14 dagen voor een eventuele herkansing. Je kan ook kiezen om die herkansingsgarantie te verlengen tot 6 maanden.

"Ga ik slapen tijdens de sessie?"

Nee, hypnose is géén slaap. In films wel, maar in de realiteit niet.

 

Je bent wakker tijdens de sessie, je hoort mijn stem en muziek op de achtergrond. Je maakt heel de sessie bewust mee en je weet achteraf ook nog wat ik allemaal tegen je gezegd heb.

"Wat als je mij niet kan hypnotiseren?"

Ik ga je even een geheim verklappen: alle hypnose is eigenlijk zelfhypnose.

 

Dus: ik hypnotiseer jou niet. Maar als je mijn aanwijzingen opvolgt, dan breng je zo jezelf in een staat van hypnose.

 

Als je kan dagdromen, kan je ook in hypnose gaan. De ene persoon geraakt inderdaad wel dieper in hypnose dan de andere, maar voor rookstop is géén diepe hypnose nodig (wel als je zou langskomen om een angst los te laten, bijvoorbeeld).

 

Vlak voor we de eigenlijke hypnose doen, doen we een paar eenvoudige oefeningen als voorbereiding. Dan kan je zelf al ervaren hoe eenvoudig hypnose is, voor we "officieel" je rookstop doen.

 

En als je echt je best doet en het niet lukt -- wat zelden gebeurt -- dan krijg je je geld terug, min €35 voor mijn tijd.

"Wat als ik cannabis rook, lukt dat dan ook?"

Bij mij kan je inderdaad ook terecht voor hypnose tegen cannabisgebruik. Dat zijn evenwel 2 sessies (met ongeveer één week tussen) en dat komt dan op €285.


Wacht niet langer, boek nu je rookstop!


Budget

€149

⁓20 pakjes sigaretten

1 Sessie Rookstop

14 Dagen Herkansingsgarantie

In de Praktijk of via Video

Opvolging via Email

Standaard

€195

⁓26 pakjes sigaretten

1 Sessie Rookstop

6 Maanden Herkansingsgarantie

In de Praktijk of via Video

Opvolging via Email

Cannabis

€285

⁓95 joints

2 Sessies Rookstop

14 Dagen Herkansingsgarantie

In de Praktijk of via Video

Opvolging via Email

Die investering heb je er dus algauw weer uit. En opnieuw... en opnieuw...

De praktijk is in Zepperen (Sint-Truiden), ongeveer een kwartiertje van Hasselt.

Je kan ook kiezen voor een sessie via videogesprek, dat werkt even goed en dan hoef je zelfs je huis niet uit...

Veel succes!!

 

Hypnotiseur Roy Dictus

ⓒ 2012-2021 RookstopCentrale.be, Alle Rechten Voorbehouden.

DISCLAIMERS

Resultaten zijn verschillend per persoon en afhankelijk van motivatie en inzet. Het is dus onmogelijk om resultaten te garanderen. Uit resultaten bij iemand anders kan je ook niet afleiden of jij er wel of niet klaar voor bent. Maak geen afspraak als je antipsychotica of hoge doses antidepressiva gebruikt. Hypnose is wel veilig bij zwangerschap. Je kan bij mij terecht vanaf 18 jaar. Volg steeds alle aanwijzingen op.

 

Roy Dictus is géén arts, psychiater, psycholoog of andere medicus. Hij is een ervaren hypnotiseur die zich vooral specialiseert in het helpen van mensen om snel en goed te stoppen met roken. Hypnotherapie is geen vervanging voor medische zorg. Roy Dictus is in 2012 gecertificeerd als bekwaam hypnotiseur in de Verenigde Staten bij de National Guild of Hypnotists.

 

Privacy

Als je je inschrijft, geef je privé-gegevens op zoals je naam en je email-adres. Je privacy is daarbij gegarandeerd. Je gegevens worden niet met derde partijen gedeeld.