Ben je klaar om die sigaretten weg te gooien, en eindelijk de controle over je leven terug te nemen?

 • Volledig¬†rookvrij en geen last van als er mensen in de buurt aan het roken zijn. Bedankt!¬† -- Christoff M.

 • Ik ben nu een niet-roker. Ik vind het smerig wanneer ik de rook van rokers ruik. Ik blijf een niet-roker voor de rest van mijn dagen. Dank voor de hulp!‚Ä謆 -- Bianca H.

 • Het gaat supergoed, nog een paar dagen en ik ben dan 1 jaar lang een niet-roker!!!¬† -- Sylvie C.


Proficiat met je beslissing om te stoppen met roken! Goed dat je ook de tijd neemt om je te informeren over rookstop én actie te ondernemen. Als niet-roker zal je je beter voelen, beter ruiken, beter ademen, en je gezondheid een ongelooflijke boost geven.

 

Als specialist in rookstop help ik elke dag mensen om eindelijk van die vieze sigaretten af te geraken, met mijn unieke garantie.

 

Ik leg je dadelijk uit hoe Christoff, Bianca, Sylvie en nog duizenden anderen bij mij gestopt zijn met roken.

 

Vooreerst, weet dit:

De meeste mensen die naar mij komen, stoppen met roken.

Nee, ik heb geen toverstaf en, nee, ik beweer niet dat iederéén bij mij kan stoppen. Maar mijn methode is eenvoudig, recht-door-zee en bijzonder effectief.

 

Zonder naalden, pleisters of kauwgom.

 

Zonder pillen, vaping of ander vergif.

 

Zonder dat je op je tanden moet bijten en de muren oploopt.

 

Zonder wekenlang nog te blijven roken of naar bijeenkomsten te komen.

 

Zelfs als je een kettingroker bent. Ik heb al mensen helpen stoppen die 4, zelfs 5 pakjes per dag rookten!

 

En het mooiste is: 80% van de mensen die bij mij gestopt zijn met roken, ervaren géén afkickverschijnselen (gebaseerd op navraag).

 

Wat belangrijk is, is dat je helemaal gemotiveerd bent om te stoppen. Ben je dat?

In deze video uit  comedian Thomas Smith's tv-programma "Mijn 5000 Vrienden" hypnotiseer ik zijn vriend Tom om te stoppen met roken.

Nee, stoppen zonder hulp lukt bijna nooit.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat niet alle rookstopmethoden even succesvol zijn, en de praktijk wijst dat élke dag weer uit.

 

Ironisch genoeg is de populairste methode ook de minst succesvolle: het "stoppen op karakter", wat maar in 5,5% van de gevallen succes oplevert. Het is niet jouw schuld, dat het "op karakter" niet lukt!

 

Dus laat al die betweters en prekers maar doen met hun "Je moet maar wat karakter hebben, zoals ik!".  Hoe vaak heb je dat al gelezen of gehoord?

 

En het is totale onzin.

Met mijn hulp is "karakter" of "wilskracht" niet nodig, wél motivatie en inzet tijdens je rookstopsessie van 45 minuten.

Je staat er niet alleen voor! Ik ben er om jou te helpen. Wat belangrijk is, is dat je ervoor gaat en mijn aanwijzingen goed volgt. En dat is niet moeilijk, langdradig of duur.

 

Want ik pas de methode aan aan jouw behoeften. Het is dus voor iedereen anders in de details, maar met dezelfde aanpak. Kies de formule die bij jou past (waarover dadelijk meer) en we gaan samen aan de slag.

 

En zoals ik eerder al zei: de meerderheid van de mensen die ik al geholpen heb om te stoppen, ervaarde daarbij géén afkickverschijnselen. Een bewijs temeer dat 'karakter' niet nodig is.

Mijn naam is Roy Dictus, en ik ben gespecialiseerd in rookstop sinds 2012. Ik werk in mijn praktijk als via video-chat om mensen te helpen struikelblokken te overwinnen. Daarbij heb ik me vooral toegelegd op rookstop, al 9 jaar.

 

Ik volgde hiervoor opleidingen in de Verenigde Staten, ironisch genoeg in het stadje Marlborough, een randgemeente van Boston (zie de foto's hieronder).

Ik help jou persoonlijk om deze keer wél te stoppen, met mijn eenvoudige en snelle methode die ik aan elke roker individueel aanpas, ook als jullie met 2 tegelijk naar de praktijk komen.

 

Je  schakelt daarbij mentaal een knop om: van roker (terug) naar niet-roker. Je bent immers niet als roker geboren... En zo laat je heel de behoefte, de gewoonte, de zin om te roken los, tot er niets meer van overblijft. Want roken zit tussen de oren, het is een gewoonte, en wat we doen is het in één sessie doorbreken van die gewoonte.

Het resultaat is dat de drang naar een sigaret verdwijnt, je motivatie om te roken nul wordt, je rookgewoonten verleden tijd zijn en je dus geen sigaret meer opsteekt.

Amy getuigt over haar rookstop bij mij in de praktijk.

Hoe werkt dat dan?

Mentaal een knop omdraaien gaat het snelste aan de hand van hypnose. Nee, niét de hypnose die je ziet in films. Ondanks wat Hollywood je wil doen geloven, is hypnose géén dwangmiddel waarmee je mensen dingen kunt laten doen tegen hun wil in.

 

Het is ook geen bijgeloof: het is toegepaste psychologie. Er is dan ook al heel wat wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, met opmerkelijke resultaten.

Hypnose is een bewustzijnstoestand waarin je vatbaarder bent voor suggestie. Het is een combinatie van sterke focus (concentratie) en inleving in een idee/situatie (zoals wanneer je droomt of dagdroomt). Heel alledaags eigenlijk.

 

In hypnose ben je ook niet doof, of onbewust, of 'in mijn macht'. Dat is alweer Hollywood-onzin.

 

Als je klaar bent om die "Roker/Niet-Roker"-knop om te schakelen, dan is hypnose het beste hulpmiddel om dat ook werkelijk te doen. En dan kan ik jou uitstekend helpen, want rookstop met hypnose is al sinds 2012 mijn specialiteit.

 

Ik combineer hypnose met mindfulness-technieken, zowel in mijn praktijk als via video en zelfs met MP3-geluidsopnamen, en dat werkt!

 

(En, nee, bij mij ga je geen wollige onzin te horen krijgen over "energie" en "het Universum" of "chakra's" en dergelijke -- ik baseer mij uitsluitend op de wetenschap!)

Hoe doen we dit?

 • Eerst maak je een afspraak. Dat kan gewoon hier, op deze site. Je kiest in mijn agenda een tijdstip uit dat jou past. Dat kan misschien al vandaag of morgen zijn.

 • Je kan kiezen uit 3 formules alnaargelang je behoeften: Budget, Standaard en Heavy Duty (hierover dadelijk meer).

 • Je vult ook online een intake-formulier in met enkele vragen over jouw rookgewoonten en wat het voor jou moeilijk maakt om te stoppen.

 • Dan kom je naar de afspraak (in mijn praktijk of via video). We hebben dan eerst een kort intake-gesprek, en doen dan meteen de hypnose.

 • Als je gemotiveerd bent en je mijn instructies en aanwijzingen goed opvolgt¬†tijdens de sessie, d√†n ga je als niet-roker weer naar buiten. Ik ga er prat op dat als je bij mij niet kan stoppen, je het nergens kan!

Maar dat is nog niet alles...

 • Na je sessie krijg je nog dagelijks e-mails met handige tips en aanmoediging¬† (als je¬†Standaard of¬†Heavy Duty kiest).

 • Als bonus krijg je ook een 30-dagen-kalender om je vooruitgang bij te houden¬†(bij Standaard en Heavy Duty).

 • Als extra bonussen¬†krijg je ook een hypnose-opname tegen stress¬†(bij Standaard en Heavy Duty) en n√≥g een hypnose-opname ter ondersteuning van je rookstop (bij¬†Heavy Duty).

 • Je krijgt ook een herkansingsgarantie van 14 dagen (bij Standaard) of 1 jaar (bij¬†Heavy Duty).

 • Je kan¬†ook altijd nog bij mij terecht als je vragen hebt.


Een rookstopsessie heb je toch al vanaf¬†‚ā¨150 (Budget-formule).

(dat zijn ongeveer 20 pakjes sigaretten...)

Die investering heb je er dus algauw weer uit. En opnieuw... en opnieuw...

De praktijk is in Zepperen (Sint-Truiden), ongeveer een kwartiertje van Hasselt.

Je kan ook kiezen voor een sessie via videogesprek, dat werkt even goed en dan hoef je zelfs je huis niet uit...


Patrick getuigt over zijn rookstop bij mij in de praktijk.


"En dan ben ik gegarandeerd van de sigaret af?"

100% resultaatsgarantie kan niemand je geven... Want het resultaat hangt vooral van jou af.

 

Maar als je voor de Standaard- of de Heavy Duty-formule kiest,¬†geef ik¬†je wel 14 dagen of zelfs 1 JAAR herkansingsgarantie. Dat wil zeggen: als je tijdens die periode hervalt, kan je gratis terugkomen. Dat is absoluut uniek in Belgi√ę!

 

De Heavy Duty-formule is trouwens zo opgezet dat de slaagkans helemaal maximaal is: niet 1, maar 2 sessies¬† (met 4 tot 7 dagen tussen), pl√Ļs een ondersteunende hypnotische geluidsopname, pl√Ļs een hypnotische geluidsopname tegen stress, pl√Ļs 1 jaar herkansingsgarantie!

"Hoe doe jij mij dan stoppen?"

"Wat als ik dan herval?"

Na een eventueel herval is het altijd mogelijk om opnieuw hypnose te gebruiken -- als je zeker bent dat je klaar bent om de stap te zetten. Je kan sowieso kiezen voor een formule met herkansingsgarantie.

 

Sommige mensen die hervallen denken dat het komt omdat ze niet diep genoeg in hypnose waren. Herval heeft echter niets te maken met diepte van hypnose (zelfs een oppervlakkige hypnose is voldoende), maar alles met motivatie én met inzet tijdens de sessie. Ben je gemotiveerd en werk je mee, dan zijn je slaagkansen op hun hoogst!

"Ga ik slapen tijdens de sessie?"

Nee, hypnose is géén slaap. In films wel, maar in de realiteit niet.

 

Je bent wakker tijdens de sessie, je hoort mijn stem en muziek op de achtergrond. Je maakt heel de sessie bewust mee en je weet achteraf ook nog wat ik allemaal tegen je gezegd heb.

"Wat als je mij niet kan hypnotiseren?"

Ik ga je even een geheim verklappen: alle hypnose is eigenlijk zelfhypnose.

 

Dus: ik hypnotiseer jou niet. Maar als je mijn aanwijzingen opvolgt, dan breng je zo jezelf in een staat van hypnose.

 

Als je kan dagdromen, kan je ook in hypnose gaan. De ene persoon geraakt inderdaad wel dieper in hypnose dan de andere, maar voor rookstop is géén diepe hypnose nodig (wel als je zou langskomen om een angst los te laten, bijvoorbeeld).

 

Vlak voor we de eigenlijke hypnose doen, doen we een paar eenvoudige oefeningen als voorbereiding. Dan kan je zelf al ervaren hoe eenvoudig hypnose is, voor we "officieel" je rookstop doen.

"Wat als ik cannabis rook, lukt dat dan ook?"

Bij mij kan je inderdaad ook terecht voor hypnose tegen cannabisgebruik. Dat zijn, net als bij Heavy Duty, 2 sessies (met ongeveer √©√©n week tussen) en dat komt dan op ‚ā¨285.

"Wat als ik in blijde verwachting ben?"

Dan is het zéker belangrijk dat je stopt met roken, zo snel mogelijk. Voor dames in blijde verwachting raad ik overigens de formule "Heavy Duty" aan, niet alleen vanwege de allerhoogste slaagkans, maar ook omdat de bijhorende Anti-Stress-opname je enorm deugd zal doen tijdens de rest van de zwangerschap (en daarna!)


Wacht niet langer, boek nu je rookstop!


"Wat zijn de 3 formules?"

Om tegemoet te komen aan ieders budget én aan ieders wensen, heb ik nu 3 formules om uit te kiezen:

 • De goedkoopste formule is Budget, en die bestaat uit de klassieke rookstop-hypnose.
 • De middenste formule is Standaard, daarbij krijg je ook 14 dagen Herkansings-garantie (dus dan kan je terugkomen indien nodig zonder extra kosten), je krijgt ook mijn populaire opvolgingsmails met tips en aanmoediging, en de Anti-Stress-opname, waar zelfs het grootste stresskonijn rustig van wordt.
 • Als je een zware roker bent en/of je wilt echt niks aan het toeval overlaten, dan kies je voor Heavy Duty, die uit 2 hypnose-sessies + 2 geluidsopnamen bestaat met ook nog eens een jaar Herkansingsgarantie er bovenop!

Budget

‚ā¨150

‚Āď20 pakjes sigaretten

1 Sessie Rookstop

Geen Herkansingsgarantie

In de Praktijk of via Video

Geen Opvolging

Geen Geluidsopnamen

 

 

Standaard

‚ā¨195

‚Āď26¬†pakjes sigaretten

1 Sessie Rookstop

14 Dagen Herkansingsgarantie

In de Praktijk of via Video

Opvolging via Email

Geluidsopname Anti-Stress

 

 

Heavy Duty

‚ā¨285

‚Āď38 pakjes sigaretten

2 Sessies Rookstop

365 Dagen Herkansingsgarantie

In de Praktijk of via Video

Opvolging via Email

Geluidsopname Anti-Stress

Geluidsopname Ondersteuning Rookstop

Die investering heb je er dus algauw weer uit. En opnieuw... en opnieuw...

De praktijk is in Zepperen (Sint-Truiden), ongeveer een kwartiertje van Hasselt.

Je kan ook kiezen voor een sessie via videogesprek, dat werkt even goed en dan hoef je zelfs je huis niet uit...

Veel succes!!

 

Hypnotiseur Roy Dictus

DISCLAIMERS

Resultaten zijn verschillend per persoon en afhankelijk van motivatie en inzet. Het is dus onmogelijk om resultaten te garanderen. Uit resultaten bij iemand anders kan je ook niet afleiden of jij er wel of niet klaar voor bent. Maak geen afspraak als je antipsychotica of hoge doses antidepressiva gebruikt. Hypnose is wel veilig bij zwangerschap. Je kan bij mij terecht vanaf 18 jaar. Volg steeds alle aanwijzingen op.

 

Roy Dictus is géén arts, psychiater, psycholoog of andere medicus. Hij is een ervaren hypnotiseur die zich vooral specialiseert in het helpen van mensen om snel en goed te stoppen met roken. Hypnotherapie is geen vervanging voor medische zorg. Roy Dictus is in 2012 gecertificeerd als bekwaam hypnotiseur in de Verenigde Staten bij de National Guild of Hypnotists.

 

Privacy

Als je je inschrijft, geef je privé-gegevens op zoals je naam en je email-adres. Je privacy is daarbij gegarandeerd. Je gegevens worden niet met derde partijen gedeeld.